Project Description

Please click on an image to enlarge it.

 

This installation in the Endoscopy Unit in Sunderland Royal Hospital includes nine panels. The first set of panels is three square wave designs mounted in a triptych pattern lining the wall near the entrance. They use the hospitals colours which are purple, blue and green. They fit in really well with the wallpaper and the chairs below them, and we think they do a good job of dressing up the otherwise blank wall. In front of them sits a large divider piece that is largely transparent and mirrors the design of the wall pieces. Finally, behind the reception, Lisa did an interpretation of Sunderland with all of the famous landmarks dotting the landscape. This one in particular is done in a triptych fashion and features 5 panels. What do you think of the landscape?