Project Description

Please click on an image to enlarge.

The couple behind this piece in Potters Bar, North London, contacted us to provide three of our glass wall panels for them, combining together to create a pretty sizeable Tree of Life design. Our glass was to be placed at the very core of a very grand build, forming the central element for an ambitious room divider mounted on a sliding mechanism. The end result would create a breathtaking feature wall.

The design is a highly personalised take on our classic Tree of Life, incorporating elements of their surroundings. Their home was actually right next to a golf course, and its expansive green formed a lot of what comprised the view looking out, so you’ll see that sitting in the background behind the tree. As avid golfers, they were keen on including a diaphanous view of the course in the design!

You can read the full story about this particular project here on our blog!