Project Description

Please click on an image to enlarge.

The story behind this lovely bespoke glass splashback is a good one. The client was looking for a splashback for their kitchen in North Devon, but they used to live in the Maldives. Understandably, not wanting to leave the gorgeous sights behind, they decided to bring home a little touch from abroad and have a bespoke glass splashback created with one of their very favourite spots in mind.

They remembered a particular lighthouse that they liked on the Maldives, and so that became the basis for the widely panning seascape. From there, the rest of the piece fell into place. Lisa could get started immediately! She drew up the composition to match the space and the shape of the cupboards, and made sure that the lighthouse was incorporated!