Project Description

Please click on an image to enlarge.

Created for a home in Compton, Surrey, this gorgeously scenic splashback was conceptualised by a customer who had seen one of our flower Allium panels and loved it. They wanted to put their own unique spin on it, however, so agapanthus flowers took the place of the alliums to become the central focus of the design. The main colours of the piece match the tiles in the kitchen with a range of soft denims and cornflower blue on show, accented by sage green.

Built upon a background of pure white, the base of the design allows the intricacies and details of the piece to stand out. From there, the tall flowers grow up towards the top of the panel and spread their stalks to fill the space with colour. We adore how the modern white mixes with the warmer traditional wooden furnishing of the kitchen, and how the flowers introduce colour to the space in a subtle but very effective way.